logo

Bingo prijzen te winnen

Wat voor prijzen zijn er te winnen met bingo offline en online? Allereerst kun je natuurlijk gratis bingo spelen. Er zijn veel aanbieders op internet die dat mogelijk maken. Je kan dan wennen en oefenen met het spel. Je verliest dan geen geld. Na een tijd is het handig om wat inschrijfgeld te betalen. Al het geld dat is ingelegd door de spelers vormt de hoofdprijs. Je kan dus veel geld winnen als je een online bingospel is je wint. Als er twee winnaars tegelijkertijd zijn nadat een bepaald getal getrokken is, dan wordt de prijs vaak verdeeld. Het kan ook zijn dat er met die twee spelers verder wordt gespeeld totdat er een winnaar uit de bus komt. Lees vooraf goed de spelregels door die door de host van het spel zijn opgesteld.

De hoofdprijs kan soms erg hoog oplopen tot grote bedragen. Er zijn ooit bingotoernooien geweest waar mensen miljoenen euro’s verdiend hebben. Vaak bestaan er ook nog speciale jackpots en bonussen bij online casino’s die bingo aanbieden. Daardoor wordt je geldbedrag soms vermenigvuldigd. Op onze website geven wij hier een lijst van en beoordelen wij deze. Jackpots zijn vaak erg aantrekkelijk.

Als je eenmaal een prijs gewonnen hebt, is de volgende vraag hoe die prijs wordt uitgekeerd. Is het een prijs van geld dan wordt deze oftewel contant aan je gegeven, als je speelt in een speelhal, of online uitbetaald. Je krijgt het geld dan op je rekening gestort. IDEAL is een ideale betaalmogelijkheid hiervoor. Vaak kan je ook met je creditcard betalen of met PayPal. Hou er rekening mee dat je over de prijs die je wint soms belasting moet betalen. Dit is erg jammer maar onontkoombaar. Dit hangt af van het land waarin je bingo speelt. Ieder land heeft zijn eigen wetgeving. In Nederland is online gokken en dus online bingo spelen officieel niet toegestaan. Dit is echter een grijs gebied vooralsnog en men ziet het nu door de vingers. Er ligt nu een nieuwe wet in de Tweede Kamer. Daardoor is het binnenkort wel mogelijk om online bingo te spelen.

logo
Auteursrechten stedelijkmuseumzutphenpaktuit.nl